Samle hudpleieproduktene i en toalettmappe

Alle har bruk for en toalettmappe. Den gjør det enklere å holde orden og samle produkter som hører sammen på ett og samme sted. Har du hele hudpleieserien din i samme mappe, slipper du å lete etter ting du har forlagt. Uten en toalettmappe er det lett for at en krem havner her og en annen havner der.

Samle sminken

Toalettmappen er også perfekt til å samle småprodukter, for eksempel sminke. Bare tenk på alle blyanter og linere du har, som er små og lett å miste. Har du dem i en toalettmappe, ligger de trygt. de blir heller ikke våte eller skitne, slik de kan bli dersom de ligger på vasken på badet eller i baderomsskapet. Med en personlig toalettmappe blir det enda mer oversikt, særlig hvis dere er mange i huset. Gi alle en toalettmappe med navn, Klikk her for å se utvalget av toalettmapper hos getpersonal.no. Her finner du toalettmapper i alle størrelser, selvsagt også til menn. For du må jo ikke glemme at mannen i huset også har hudpleieprodukter som er praktisk å samle i en toalettmappe.

Lett å ta med seg

Når du har hudpleieproduktene samlet i en toalettmappe, blir det også veldig lett å pakke dem med seg til en helgetur, hyttetur eller ferietur. Du slipper å lete gjennom skap og skuffer for å finne det du vil ha med deg, du bare pakker ned toalettmappen, og har alt du trenger. Velg gjerne en toalettmappe med raus størrelse, slik at du virkelig kan samle alt på ett sted.

Scroll to top